Ποδόσφαιρο

Ο Αυστριακός Γιούλαν Βάινμπεργκερ θα είναι ο άρχοντας της Ελλάδας με το Κόσοβο!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 09:07

Ο Αυστριακός Γιούλαν Βάινμπεργκερ θα είναι ο μεγάλος άρχοντας, στην κρίσιμη αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Nations League ανάμεσα στην Ελλάδα με το Κόσοβο. 

Ο Αυστριακός Γιούλαν Βάινμπεργκερ θα είναι ο άρχοντας της Ελλάδας με το Κόσοβο!

Η Ελλάδα με το Κόσοβο, δίνουν πολύ κρίσιμο αγώνα την προσεχή Κυριακή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το Nations League. Καθώς από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να βρεθούν μία ανάσα από τη πρωτιά του ομίλου και την άνοδο στη 2η κατηγορία.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν μόνο στο τρίποντο, ώστε να πιάσουν στη κορυφή την Ελληνική ομάδα και να δώσουν νέο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στον όμιλο.

Έτσι τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα διευθύνει ο Αυστριακός Γιούλαν Βάινμπεργκερ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν είναι έμπειρος. Ωστόσο θα πρέπει να τον θυμούνται καλά οι Έλληνες φίλαθλοι, καθώς διεύθυνε το δεύτερο προκριματικό αγώνα του ΠΑΟΚ ενάντια στην Μποέμιανς, όπου οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-0, με αποτέλεσμα να προκριθούν στα Play Off του Europa Conference League.

Μάλιστα βοηθοί του θα είναι ο Αντρέας Χέιντριχ, αλλά και ο Μίκαελ Ομπριτζμέργκερ, τέταρτος θα είναι ο Χάρκαμ. Ενώ στο Var θα είναι ο Κρίστιαν Τσιοτσίρκα, αλλά και ο Άλαν Κίγιας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr