Ποδόσφαιρο

ΗΠΑ και Καναδάς ενδιαφέρονται να διοργανώσουν το Ιταλικό Super Cup!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 10:23

Η ΗΠΑ με το Καναδά μπήκαν γερά στο κόλπο, για να διοργανώσουν το Ιταλικό Super Cup της σεζόν 2023-24. 

ΗΠΑ και Καναδάς ενδιαφέρονται να διοργανώσουν το Ιταλικό Super Cup!

Το Ιταλικό Super Cup, είναι ένας μεγάλος θεσμός στην Ιταλία. Αφού κάθε χρόνο αναμετρούνται η πρωταθλήτρια, αλλά και η Κυπελλούχος Ιταλίας. Έτσι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, εδώ και λίγα χρόνια σκέφτηκαν τη συγκεκριμένη διοργάνωση, να τη διοργανώσουν σε πολλές χώρες από διάφορες ηπείρους.

Αυτό το καινούργιο φορμάτ, όπου εφάρμοζαν οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας, πέτυχε. Έτσι τη σεζόν 2023-24 έδειξαν για αρχή μεγάλο ενδιαφέρον να διοργανώσουν αυτό το τελικό του Super Cup, ανάμεσα στην Μίλαν με την Ίντερ η χώρα Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα είναι η μόνη που έδειξαν τις προθέσεις τους και το ενδιαφέρον για την εν λόγω διοργάνωση. Αλλά μπήκαν γερά η ΗΠΑ, αλλά και ο Καναδάς, όπου περιοχές όπως είναι το Χιούστον, το Μόντρεαλ, η Βοστόνη, αλλά και η Νέα Υόρκη, θέλουν διακαώς να οργανώσουν αυτό το μεγάλο αγώνα ανάμεσα στην Ίντερ με αντίπαλο την Μίλαν.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της Emirates, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνουν μέχρι και 22.000.000 ευρώ, για πέντε χρόνια. Με αποτέλεσμα να αναλάβουν το Ιταλικό Super Cup. Όπου μεγάλος στόχος τους είναι να το κάνουν ως Final Four.

Η Ιταλική όμως ομοσπονδία, σκέφτονται την προοπτική να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος τελικός, στις ΗΠΑ. Καθώς θέλουν πολύ να εξαπλωθούν στην Αμερικάνικη επικράτεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr