Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Νάρει της Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 10:57

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον εξαιρετικό εξτρέμ Κάλεντ Νάρει. Ο οποίος προέρχεται από εκπληκτική σεζόν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ! 

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Νάρει της Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ, υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα και πολλές εξελίξεις στα μεταγραφικά ζυτήματα του συλλόγου. Ο Ζοζέ Μπότο πριν λίγες μέρες σε τηλεοπτική συνέντευξη του, τόνιζε ότι μεγάλος και προσωπικός στόχος είναι να αποκτηθούν οι περισσότεροι παίκτες, ώστε να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, κινείται αυτό το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση ενός επιθετικού, αμυντικού, αλλά και τερματοφύλακα. Ωστόσο σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ασπρόμαυροι ενδιαφέρονται για τον πολύ καλό εξτρεμ Κάλεντ Νάρει, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι ένας πολύ γρήγορος, αλλά και έχει πολύ εύκολη εμφίεια στο σκοράρισμα. Με αποτέλεσμα την φετινή περίοδο να πραγματοποιήσει πράγματα και θαύματα στην Γερμανική ομάδα. Έτσι έφτασε τα 8 γκολ, 15 ασίστ και όλα αυτά σε 31 συμμετοχές.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι αληθινό, καθώς ο Μπότο τον θέλει πολύ στην ομάδα των Ασπρόμαυρων. Αφού ευελπιστεί και μπορεί να βοηθήσει να φέρει μεγάλη ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου.

Ενώ από την άλλη ο Νάρει, δεν έχει βγει ακόμη εκτός Γερμανίας, ώστε να αγωνισθεί σε άλλη Ευρωπαική ομάδα. Και θα τον ενδιέφερε να κάνει αυτό το πολύ μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Με την ομάδα του ΠΑΟΚ να εμφανίζεται ως μία πολύ καλή προοπτική.

Πλέον τις επόμενες μέρες, θα φανεί εάν ο Μπότο κάνει την απαιτούμενη πρόταση στην ομάδα της Φορτούνα και πείσει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, να μετακομίζει στην Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.