Ποδόσφαιρο

Ο Μουρίνιο θέλει να πάρει τον Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρόμα (vid)

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 16:18

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μουρίνιο θέλει να πάρει τον Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρόμα (vid)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά από σχεδόν μια δεκαετία, έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έφτασε στο τέλος, το συμβόλαιο του. Πλέον ο Ουαλός είναι ελεύθερος και μπορεί να πάει σε όποια ομάδα, πιστεύει ότι του ταιριάζει. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, ο Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να πείσει τον 32χρονο, να μετακομίσει στην Ιταλία για χάρη της Ρόμα.

Μετά από εννέα χρόνια, όπου σήκωσε κάθε πιθανό τρόπαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκάρεθ Μπέιλ, αποχώρησε από την ομάδα. Και δεν μπορούσε να κλείσει την καριέρα του στην “Βασίλισσα”, με καλύτερο τρόπο. Αφού κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ για ακόμα μια φορά, συγκεκριμένα για πέμπτη φορά στην καριέρα του.

Τώρα πια οι φίλοι του ποδοσφαίρου, αναμένουν την επόμενη ομάδα, για την οποία θα αγωνιστεί. Ενώ έχει γίνει γνωστό, ότι ο μάνατζερ του παίκτη έχει δεχθεί πάμπολλες προσφορές, από ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

Μια από τις προσφορές που έχει δεχθεί, φαίνεται να ήταν από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Καθώς όπως αναφέρει η “El Nacional”, ο Πορτογάλος προπονητής τηλεφώνησε στον Μπέιλ. Μάλιστα φέρεται να του ζήτησε να πάει στην Ιταλία, ώστε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρόμα. Καθώς θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Αυτοί οι δύο, συνεργάστηκαν στο κοντινό παρελθόν, για το μικρό χρονικό διάστημα, που ο Μουρίνιο ήταν προπονητής της Τότεναμ. Ενώ ο Ουαλός ποδοσφαιριστής ήταν δανεικός από την Ρεάλ.

Η καριέρα του Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης
Τα τελευταία χρόνια του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε. Ενώ η σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας, γινόταν όλο και χειρότερη. Ειδικά αφού τα ισπανικά μέσα, είχαν στραφεί εναντίον του και τον κατέκριναν, σε κάθε ευκαιρία που είχαν.

Παρόλα αυτά, ο Μπέιλ, ήταν ένας φανταστικός παίκτης για την “Βασίλισσα”, όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόταν εκεί. Μέσα σε εννέα χρόνια στην Ισπανική πρωτεύουσα, έκανε 258 εμφανίσεις, σκοράροντας 106 γκολ και μοιράζοντας 67 ασίστ.

Είχε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αγωνίζονταν και οι δύο για την ομάδα. Ο Ουαλός κατέκτησε κάθε τρόπαιο που μπορούσε, με την Ρεάλ. Κέρδισε τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα κύπελλο και τρία Σούπερ Καπ. Ενώ εκτός Ισπανίας, σήκωσε πέντε φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, τρεις το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και τέσσερεις το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Έκανε και μια τρομερή εμφάνιση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2018. Όπου σκόραρε τα δύο νικητήρια γκολ, για να κερδίσουν με 3-1 την Λίβερπουλ. Παρά τις δυσκολίες, τα χρόνια που πέρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr