Ποδόσφαιρο

Μπαράζ παραμονής/ανόδου: Το πάνω χέρι η Λαμία, πέρασε 2-1 από την Βέροια! (vid)

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 20:53

Με την αμέριστη βοήθεια της τύχης -καθώς η Βέροια έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες- η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα (θυμίζουμε ότι ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ).

Μπαράζ παραμονής/ανόδου: Το πάνω χέρι η Λαμία, πέρασε 2-1 από την Βέροια! (vid)

Μεγάλο βήμα για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία έκανε η Λαμία, με τα τέρματα των Μπεχαράνο (7'), Μανούσου (81') και το επόμενο Σάββατο (18/6) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα επιδιώξει να.. τελειώσει τη δουλειά. Αδικείται από το σκορ η «βασίλισσα του Βορρά» που ήταν καλύτερη όμως έπεσε πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ Σαράνοφ. Η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πεταυράκη (40') και τριπλή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (σημαντικότερη το διαγώνιο σουτ του Γιακουμάκη), με τον Σαράνοφ να βάζει απανωτά στοπ.

Δεν πρόλαβε να χαρεί

Ο Πασάς ισοφάρισε (77') αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η Λαμία βρήκε το δεύτερο γκολ που ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικό. Tεράστια ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στην τελευταία φάση, με τον Γιακουμάκη έπειτα από καραμπόλα!

Βέροια (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός, Κάτσε (80′ Οικονόμου), Μούργος (80′ Καπνίδης), Γαβριηλίδης (77′ Μπλέτσας), Φοφανά (59′ Κούατενγκ), Πασάς, Γιακουμάκης.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (57′ Νούνιες), Μανούσος (88′ Προβυδάκης), Ταϊρόν (46′ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (70′ Γκέντσογλου).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr