Ποδόσφαιρο

Nations League: Έγινε της... ισοπαλίας στην Α’ κατηγορία [vids]

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 23:47

Τέσσερις αναμετρήσεις, πολλές συγκινήσεις, κανένας νικητής. Τέσσερις αναμετρήσεις που έληξαν ισόπαλες, με σημαντικότερη την «αναβίωση» του τελικού του πρόσφατου Euro.

Nations League: Έγινε της... ισοπαλίας στην Α’ κατηγορία [vids]

Η… αναβίωση του τελικού του πρόσφατου Euro έγινε σε άλλο γήπεδο στο Νησί. Από το «Γουέμπλεϊ» στο «Μολινό», αλλά το σκηνικό ήταν το ίδιο. Ξανά ισοπαλία ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Αγγλία - Ιταλία 0-0

Στο «Μολινό» δεν υπήρξε νικητής στο ματς των «λιονταριών» με τη «Σκουάντρα Ατζούρα». «Λευκή» ισοπαλία σε ένα ματς όπου η ομάδα του Μαντσίνι παρά τις πολλές απουσίες, έβαλε… στοπ σε εκείνη του Σάουγκεϊτ. Το ματς στο Γούλβερχαμπτον έληξε ισόπαλο 0-0.

Ολλανδία - Πολωνία 2-2

Ματσάρα στο Ρότερνταμ, σε ένα ματς όπου οι «οράνιε» έχασαν τεράστια ευκαιρία για τρίποντο στο φινάλε. Ο Κας στο 18' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 49' ήταν η σειρά του Ζιελίνσκι να σκοράρει για το 0-2. Ωστόσο, μέσα σε τρία λεπτά (51'-54') ο Κλάασεν και ο Ντάμφρις μετέτρεψαν το 0-2 σε 2-2! Η Ολλανδία ότι δεν είχε καταφέρει επί 50 λεπτά, το έκανε μέσα σε ένα τρίλεπτο και μάλιστα, δύο φορές. Το ματς ήταν ανοικτό, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις. Κερδισμένο πέναλτι για τους «οράνιε», αλλά ο Ντεπάι στο 90'+1 δεν κατάφερε να σκοράρει και τους δώσει τη νίκη.

Ουαλία - Βέλγιο 1-1

Με νωπές τις… δάφνες από την πρόκριση στο Κατάρ, οι Ουαλοί δεν είχαν και τόσο πολύ μυαλό στο ματς με το Βέλγιο. Παρότι σκόραραν στο 5' με τον Αμπάντου, το γκολ δεν μέτρησε για οφ σάιντ, μετά τον έλεγχο του VAR. Στο 51' ο Τίλεμανς σημείωσε το 0-1. Εντούτοις, ο Μπρέναν Τζόνσον στο 87' ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ουγγαρία - Γερμανία 1-1

Στη Βουδαπέστη τα «πάντσερ» δεν κατάφεραν να σημειώσουν ούτε τώρα νίκη. Στο 6' ο Νάγκι άνοιξε το σκορ για τους Μαγυάρους, αλλά στο 9' ο Χόφμαν ισοφάρισε σε 1-1. Στα 81 λεπτά που ακολούθησαν η Γερμανία είχε τις φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει και έμεινε σε μια ακόμα ισοπαλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr