Ποδόσφαιρο

Αποκλείστηκε η Εθνική Ελπίδων

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 00:24

Η Εθνική Ελπίδων πάλεψε κόντρα στην Πορτογαλία όμως ηττήθηκε 2-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ισλανδίας, έμεινε εκτός από τα μπαράζ των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αποκλείστηκε η Εθνική Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων άντεξε στο πρώτο ημίχρονο , στο 30’ οι Πορτογάλοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν o Ράμος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με τον Ταλιχμανίδη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση πάνω στην γραμμή. Ομως ένα κακό δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος έκρινε την αναμέτρηση, στο 48' ο Μπερνάδο άνοιξε το σκορ και στο 56' ο Ράμος έγραψε το 2-0.

Η U21 της Ελλάδας προσπάθησε να μειώσει και το κατάφερε αργά όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με ωραίο πλασέ του Κούτσια. Την ίδια ώρα η νίκη της Ισλανδίας επί της Κύπρου (5-0) την έστειλε στη 3η θέση του ομίλου. Με την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης της, η Πορτογαλία κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε την απευθείας πρόκριση στη τελική φάση ενώ η Ισλανδία που κατέλαβε τη δεύτερη θέση θα διεκδικήσει τη πρόκριση μέσω των αγώνων μπαράζ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Σοάρες (68' Ολιβέιρα), Μάριο (81' Κονσεϊσάο), Τζαλό, Ινάσιο, Ταβάρες, Ντάντας, Μπερνάρντο, Αλμέιδα (75' Κόστα), Σόουζα (68' Ζε Κάρλος), Σίλβα, Ράμος (75' Αραούχο)

ΕΛΛΑΔΑ: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Μιχελής, Ζαγαρίτης (85' Κίτσος), Μπότος, Κουτσουπιάς (73’ Λιάσος), Κανελλόπουλος (85' Χριστόπουλος), Σουρλής (61’ Κουρφαλίδης), Κοσίδης (85' Κούτσιας).

Η τελική βαθμολογία
1. Πορτογαλία 28
2. Ισλανδία 18
3. Ελλάδα 17
4. Λευκορωσία 12
5. Κύπρος 11
6. Λιχτενστάιν 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr