Ποδόσφαιρο

Περού: Μεγάλη τρέλα για τον αγώνα με την Αυστραλία!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 09:28

Ο Πρωθυπουργός του Περού κήρηξε τη Δευτέρα ως επίσημη αργία, για να δουν οι πολίτες τον μεγάλο αγώνα μπαράζ με την Αυστραλία, με στόχο τα τελικά του Μουντιάλ. 

Περού: Μεγάλη τρέλα για τον αγώνα με την Αυστραλία!

Το Περού ζει μεγάλες στιγμές, αφού μετά από χρόνια θα διεκδικήσει σε αγώνα μπαράζ τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Αυστραλία. Με αποτέλεσμα να προκριθεί στη μεγάλη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα γίνει το προσεχή Νοέμβριο στα γήπεδα του Κατάρ.

Έτσι ο πρωθυπουργός της χώρας, κύρηξε τη προσεχή Δευτέρα ως αργία για όλους τους Πολίτες. Με αποτέλεσμα να μπορέσουν να δουν αυτό το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Αυστραλία. Και σε ενδεχόμενη νίκη, να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη επιτυχία της χώρας, όπου θα βρεθεί σε τελική φάση της μεγάλης αυτής άνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr