Ποδόσφαιρο

Ναντ και Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Αραούχο!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 09:45

Η Ναντ με την Μαρσέιγ θέλουν το πολύ καλό και έμπειρο Σέργιο Αραούχο, όπου μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην ΑΕΚ. 

Ναντ και Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Αραούχο!

Ο Σέργιο Αραούχο είναι από τους παίκτες, όπου πραγματοποιήσαν εκπληκτικές, αλλά και εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 1. Αφού πέτυχε ακατάπαυστα γκολ, με αποτέλεσμα να δείξει τις εξαιρετικές επιθετικές αρετές του.

Έτσι με το τέλος της κανονικής διάρκειας, Ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Αραούχο θα επιστρέψει πάλι πίσω στην Λας Πάλμας. Ωστόσο κατευθείαν οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας, διέψευσαν κατηγορηματικά αυτές τις φήμες, με αποτέλεσμα να τονίζουν πως δεν θα μπορέσουν να φέρουν το συγκεκριμένο παίκτη πάλι πίσω στην ομάδα τους, όπου αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Για αυτό το λόγο, μετά από αυτό το δημοσίευμα. Σήμερα βγήκε νέο δημοσίευμα από την Γαλλία, όπου αναφέρει πως η Ναντ με την Μαρσέιγ θέλουν τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή στις ομάδες τους. Καθώς πιστεύουν και ευελπιστούν ότι θα βοηθήσει με την ποιότητα του, να βοηθήσει στους στόχους που θα βάλουν αυτοί οι δύο Γαλλικοί σύλλογοι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.