Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Θουμπιθαρέτα για αθλητικό διευθυντή!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 10:13

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του έμπειρου Θουμπιθαρέτα, ώστε να αναλάβει καθήκοντα Αθλητικού διευθυντή. 

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Θουμπιθαρέτα για αθλητικό διευθυντή!

Ο Ολυμπιακός με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 1, έλησαν το συμβόλαιο του Μοντέστο, όπου είχε χρέη Αθλητικού διευθυντή. Και έφυγε για λογαριασμό της Ιταλικής Μόντσα.

Έτσι οι ιθύνοντες της Πειραικής ομάδας, άρχιζαν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μοντέστο, με αποτέλεσμα να αναλάβει να δημιουργήσει από την αρχή της ομάδα του Ολυμπιακού. Για αυτό το λόγο ξεχώρισαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως ήταν του Ντε Σάγκντις. Ο οποίος μάλιστα βρέθηκε μία ανάσα από το να έρθει στους Ερυθρόλευκους, αλλά την τελευταία στιγμή τον άρπαξε η Σαλερνιτάνα και εν τέλι πήγε στην Ιταλική ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά από αυτή τη μεγάλη αποτυχία, συνέχιζαν να ψάχνουν τον επόμενο αξιόλογο αθλητικό διευθυντή. Μάλιστα σύμφωνα με Ισπανικό δημοσίευμα έπεσαν απάνω στον πολύ έμπειρο Θουμπιθαρέτα. Ο οποίος ανέλαβε στο παρελθόν από το συγκεκριμένο πόστο πολύ μεγάλες ευρωπαικές ομάδες, όπως είναι η Μαρσέιγ, η Μπαρτσελόνα, αλλά και την Μπιλμπάο. Όμως στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι και ομάδα από το Μεξικό έβαλε στο το συγκεκριμένο έμπειρο Αθλητικό διευθυντή.

Μάλιστα υπάρχει την ίδια ώρα απάνω στο τραπέζι, και η περίπτωση του Βάλτεν Σαμπαντίνι. Ο οποίος μάλιστα θα μπορούσε να είχε διπλό ρόλο με τον Ολυμπιακό, αλλά και την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πλέον τις επόμενες μέρες, οι Ερυθρόλευκοι θα ξεκαθαρίζουν ποιον θα αποκτήσουν, για να αναλάβει το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.