Ποδόσφαιρο

Η Ρίβερ Πλειτ θέλει να κάνει το μπαμ με Λουίς Σουάρες

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 10:51

Η Ρίβερ Πλέιτ προσπαθεί για το μεγάλο μπαμ, με την απόκτηση του Λουίς Σουάρες. Ο οποίος παρέμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Η Ρίβερ Πλειτ θέλει να κάνει το μπαμ με Λουίς Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες είναι ένας από τους πιο έμπειρους, αλλά και εκρηκτικούς επιθετικούς, όπου υπάρχουν στο κόσμο. Διαθέτει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και μάλιστα σε όποιο σύλλογο και εάν αγωνισθεί, δίνει πάντα το 100% των δυνατοτήτων του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, την φετινή περίοδο αγωνίσθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Με αποτέλεσμα να μην πάρει κάποιο τρόπαιο. Έτσι αποφάσισε με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, να αποχωρήσει από τον Ισπανικό σύλλογο ως ελεύθερος, ώστε να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και επιθυμεί ο ίδιος.

Έτσι μετά την Ελευθερία του Ουρουγουανού σούπερ σταρ, πολλές Ευρωπαικές ομάδες έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον. Ωστόσο και η Ρίβερ Πλέιτ μπήκε για τα καλά στο κόλπο της απόκτησης του. Καθώς ο προπονητής του συλλόγου Μαρσέλο Γκαγιάδο, είχε τις προηγούμενες μέρες μία συνομιλία με τον Λουίς Σουάρες, όπου τον κατέθεσε πρόταση της ομάδας, με αποτέλεσμα να έρθει στην Ρίβερ, ταράζοντας για τα καλά τα νερά.

Μάλιστα ο ίδιος ο Λουίς Σουάρες θα εξετάσει όλες τις προτάσεις, που έχει στα χέρια του. Και εν τέλι θα δει σε ποια ομάδα θα πάει για να αγωνισθεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr