Ποδόσφαιρο

Ο Βόλος βρίσκεται ένα βήμα από τον έμπειρο αμυντικό Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 11:49

Ο Βόλος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε στον Ατρόμητο. 

Ο Βόλος βρίσκεται ένα βήμα από τον έμπειρο αμυντικό Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήρθε τη περσινή περίοδο στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα αγωνίσθηκε στην ομάδα του Ατρομήτου. Ο Έλληνας αμυντικός, αγωνίσθηκε στα περισσότερα από τα παιχνίδια του συλλόγου, με αποτέλεσμα στα περισσότερα από αυτά να αποσοβίσει το κίνδυνο από κάποιο τέρμα.

Ωστόσο με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν οι διοικούντες του Ατρομήτου, αποφάσισαν να λήσουν το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού και να αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου. Έτσι με την ελευθερία που πήρε από το συγκεκριμένο σύλλογο, υπήρξαν πολλές ομάδες, όπου ενδιαφέρθηκαν. Ωστόσο η ομάδα του Βόλου, δείχνει να κερδίζει την μάχη για την απόκτηση του. Καθώς έκανε μία πολύ δυνατή πρόσφορα, με απολαβές όπου φτάνουν τα 100.000 ευρώ.

Έτσι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, είναι θετικός να αγωνισθεί στην ομάδα της Μαγνησίας. Και είναι θέμα ημερών να συμφωνήσει και να υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να γίνει επίσημα παίκτης του Βόλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr