Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Τελείωσε” του Ντάργουϊν Νούνιες!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 15:54

Παίκτης των “κόκκινων” είναι οριστικά ο Ντάργουϊν Νούνιες, καθώς η Λίβερπουλ έδωσε στην Μπενφίκα 80 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται και άλλα 20 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μπόνους!

Λίβερπουλ: “Τελείωσε” του Ντάργουϊν Νούνιες!

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού ολοκλήρωσε η Λίβερπουλ, που φέρνει στο «Άνφιλντ» τον Ντάργουιν Νούνιες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ετοιμάζεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, αφού πλέον είναι δεδομένη η συμφωνία με την Μπενφίκα.

Το «theAthletic» τονίζει πως τα ιατρικά τεστ του ποδοσφαιριστή για λογαριασμό των Κυπελλούχων Αγγλίας προγραμματίστηκαν για τη Δευτέρα και πολύ σύντομα θα έχει υπάρξει και η ανακοίνωση της επισημοποίησης της προσθήκης του Νούνιεζ στο ρόστερ της Λίβερπουλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr