Ποδόσφαιρο

«Μαχαιριά» στις καθυστερήσεις για Κύπρο! [vid]

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 17:55

Πολύ κοντά σε μεγάλη νίκη βρέθηκαν οι Κύπριοι του Νίκου Κωστένογλου στην Βόρειο Ιρλανδία, όμως δεχόμενοι την ισοφάριση στο 93’ (2-2) έφυγαν με ένα βαθμό από το Μπέλφαστ...

«Μαχαιριά» στις καθυστερήσεις για Κύπρο! [vid]

Οι Κύπριοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Κακουλλή (32', 51'), αλλά η Βόρεια Ιρλανδία έκανε το come-back στο φινάλε και γλίτωσε την ήττα, έτσι οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες με δύο πόντους στον 2ο όμιλο της League C όπου συμμετέχει και η Ελλάδα. Χωρίς νίκη παραμένουν και οι δύο ομάδες (έχουν από δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες) και θα δώσουν μάχη για το ποια θ' αποφύγει τον υποβιβασμό στη League D.

Εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο με Κακουλή

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32' με τον Ανδρόνικο Κακουλή μετά από ασίστ του Κυριακού και πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ "πάγωσε" ακόμη περισσότερο το «Ουίντσορ Παρκ» γράφοντας το 0-2, αυτή τη φορά από ασίστ του Τζιονή. Ωστόσο οι Βορειοιρλανδοί δεν το έβαλαν κάτω.

Αρχικά μείωσαν στο 73' με τον στο 71’ με τον ΜακΝερ, για να φτάσουμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Έβανς με προβολή μετά τη σέντρα του Σαρλς ισοφάρισε σε 2-2. Αμέσως μετά οι Κύπριοι βγήκαν στην κόντρα και βρήκαν γκολ με τον Χριστοφί, όμως ακυρώθηκε καθώς ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρσον, Σπένσερ (69' Μπράντλεϊ), Μπάλαρντ, Έβανς, Μπράουν, Ντέιβις, Λέιβερι (58' Γουάιτ), ΜακΝερ, Ε.Τσαρλς (59' Τόμπσον), ΜακΜέναμιν (69' ΜακΓκιν), Λάφερτι (69' Ν.Τσαρλς).

ΚΥΠΡΟΣ: Χριστοδούλου, Αρτυματάς, Γκόγκιτς, Λαΐφης (68' Ιωάννου), Πίττας (46' Φιλιώτης), Κυριάκου, Κάστανος, Παναγιώτου, Χριστοφή, Τζιώνης (58' Παπουλής), Κακουλλής (78' Κατελάρης)

H 4η αγωνιστική
Βόρεια Ιρλανδία - Κύπρος 2-2
Ελλάδα Κόσοβο 12/6, 21:45

Bαθμολογία
Eλλάδα 9 (5-0) *
Κόσοβο 6 (5-3) *
Βόρεια Ιρλανδία 2 (4-6)
Κύπρος 2 (2-7)
* Παιχνίδι λιγότερο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr