Ποδόσφαιρο

Η Νορβηγία προελαύνει με τον εξαιρετικό Χάαλαντ [vids]

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 21:17

Ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ στο 3-2 με τη Σουηδία. Άνετο τρίποντο για τη Βόρεια Μακεδονία.

Η Νορβηγία προελαύνει με τον εξαιρετικό Χάαλαντ [vids]

Ο πιο «καυτός» σέντερ φορ στην Ευρώπη, αυτή την περίοδο, είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ήταν «όλα τα λεφτά» για την Νορβηγία, στο σκανδιναβικό ντέρμπι με τη Σουηδία. Πέτυχε δύο γκολ, ενώ έδωσε και μια ασίστ! Η Βόρεια Μακεδονία χρειάστηκε 31 λεπτά για να φτάσει σε μια πολύ άνετη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ. Χωρίς σκορ το ματς της Γεωργίας με τη Βουλγαρία.

Στον αστερισμό του Χάαλαντ

Η Νορβηγία ήταν εξαιρετική στην πρώτη ώρα του ματς. Κατάφερε στο διάστημα αυτό να αποκτήσει πολύ σημαντικό προβάδισμα. Κατάφερε να προηγηθεί 2-0. Με σκόρερ τον Χάαλαντ. Ο νέος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ (1-0) στο 10' και στο 54', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πέτυχε το 2-0 για την εθνική του ομάδα. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στο σκανδιναβικό ντέρμπι. Ωστόσο, οι Σουηδοί δεν είχαν πει την τελευταία τους... λέξη. Στο 62' ήταν η σειρά του Φόρσμπεργκ μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Εντούτοις, δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Έτσι στο 77' ο Σόρλοθ, μετά τη σέντρα του Χάαλαντ, κατάφερε με κεφαλιά να σκοράρει και να ανεβάζει το σκορ στο 3-1. Η Σουηδία, ωστόσο, κατάφερε να μειώσει στο 90'+5 με τον Γιόκερες, στο τελικό 3-2.

Παράσταση για ένα ρόλο

Η Βόρεια Μακεδονία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στο ματς με το Γιβραλτάρ. Οι γείτονες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και το τελείωσαν στο 16ο λεπτό. Ο Μπάρντι στο 4' άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσουν δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά. Στο 14' και στο 16' ο Μιόβσκι κατάφερε να σκοράρει δις και να δώσει προβάδισμα τριών τερμάτων στη Βόρεια Μακεδονία κόντρα στο Γιβραλτάρ (3-0). Επιπλέον, στο 31' ήταν η σειρά του Τσούρλινοφ να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να πετύχει το 4-0 για τους γηπεδούχους. Κάτι που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

«Λευκή» ισοπαλία στην Τιφλίδα

Το ματς της Γεωργίας με την Βουλγαρία δεν ήταν καλό. Με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Και την Γεωργία να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί μια... ανάσα από την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ' κατηγορίας. Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, οι Γεωργιανοί είχαν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια. Μην ξεχνάμε πώς πριν από λίγα 24ωρα είχε νικήσει 5-2, εκτός έδρας, την Βουλγαρία. Όμως, ήταν το πρώτο τους ματς σε αυτή τη σειρά των αναμετρήσεων για το Nations League που δεν σκόραραν και το... πλήρωσαν! Παρόλα αυτά, έχουν διαφορά 3 πόντων από τη δεύτερη ομάδα στον όμιλο, τη Βόρεια Μακεδονία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr