Ποδόσφαιρο

Η χαμένη ευκαιρία των Σέρβων [vids]

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 00:34

Η ομάδα του Στοΐκοβιτς προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με κορυφαίο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά στο δεύτερο οι Σλοβένοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2.

Η χαμένη ευκαιρία των Σέρβων [vids]

Με κορυφαίο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ η Σερβία ήταν πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη. Προηγήθηκε 2-0, στο ημίχρονο, των Σλοβένων στη Λιουμπλιάνα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο δεύτερο 45λεπτο και πήραν το βαθμό, με τον Γιασμίν Κούρτιτς δημιουργό του δεύτερου γκολ για τη Σλοβενία. Η Μάλτα έκανε το «δύο στα δύο» κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Με... άρωμα ΠΑΟΚ και ΝΒΑ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν εξαιρετικός. Ο εξτρέμ τον ΠΑΟΚ ήταν ο κορυφαίος για τη Σερβία. Στο 8' ήταν εκείνος που αξιοποίησε την ασίστ του Μλαντένοβιτς και άνοιξε το σκορ για τους «πλάβι» (0-1) με κεφαλιά. Σε μια φάση που τραυματίστηκε στο κεφάλι, στη διεκδίκηση με τον Σίλοσεκ.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους Σέρβους. Οι οποίοι στο 35' πέτυχαν το 0-2. Δημιουργός ο Τάντιτς, σκόρερ ο Μίτροβιτς. Σημαντικότατο προβάδισμα για την ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, καθώς θα μπορούσε να μείνει στο «κυνήγι» των Νορβηγών για την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Ωστόσο, το σκηνικό στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό. Με την ομάδα του Μπόστιαν Τσέζαρ να αντιδρά. Ο Σπόλαρ στο 48' βρήκε τον Γκνέζντα Τσέριν που μείωσε σε 1-2. Με τον έτερο παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Γιασμίν Κούρτιτς να βρίσκει στο 53' τον Σέσκο και εκείνος σημάδεψε σωστά, «νίκησε» ξανά τον Μιλίνκοβιτς . Το ματς έληξε 2-2 με τον Ραΐκοβιτς να αποβάλλεται στο 90'+1 για αντιαθλητική συμπεριφορά εκτός γηπέδου.

  • Στις εξέδρες του γηπέδου ήταν ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς Λούκα Ντόντσιτς, ο Γκόραν Ντράγκιτς και ο Ράσα Νεστέροβιτς.

Νίκη για τη Μάλτα

Στο ματς των Μαλτέζων με το Σαν Μαρίνο στο Τα' Κάλι ένα γκολ ήταν αρκετό. Στο 50' ο Καμενζούλι βρήκε τον Μουσκάτ και εκείνος σημάδεψε σωστά. Ένα τέρμα ήταν αρκετό και έδωσε, τελικά, στην Μάλτα τη νίκη με 1-0. Στο 63' ο Μοντεμπέλο πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά μετά από έλεγχο που έγινε μέσω του σύστημα VAR, δεν μέτρησε ως οφ σάιντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.