Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Χάαλαντ και επισήμως!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 13:06

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν και επισήμως την απόκτηση του Νορβηγού κανονιέρη από την Μπορούσια Ντορτμουντ. «Θέλω να βάζω γκολ, να κερδίζω τρόπαια» τόνισε ο 21χρονος φορ.

Μάντσεστερ Σίτι: Χάαλαντ και επισήμως!

Ο Ερλινγκ Χααλαντ ολοκλήρωσε την μετακίνηση του στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους «πολίτες» που ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του. «Είναι ημέρα υπερηφάνειας για εμένα και την οικογένειά μου. Πάντα παρακολουθούσα την Σίτι και μου άρεσε να το κάνω τις τελευταίες σεζόν. Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις το στυλ παιχνιδιού τους, είναι συναρπαστικό και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, κάτι που είναι τέλειο για έναν παίκτη σαν εμένα. Θέλω να σκοράρω γκολ, να κερδίζω τρόπαια και να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής. Και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω εδώ» ήταν οι πρώτες του δηλώσεις φορώντας τα γαλάζια της Σίτι.


Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των «πολιτών» Τίκι Μπεγκιριστάιν. «Η παραγωγικότητα του είναι μοναδική. Η ανάπτυξη του αξιοσημείωτη είναι μόλις 21 ετών. Τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά του πιστεύουμε πως δουλεύοντας με τον Πεπ θα τα πάει ακόμα καλύτερα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr