Ποδόσφαιρο

Μαρσέιγ: Στο… κόλπο για Μπαζούρ!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 14:02

Στο στόχαστρο των Μασσαλών βρίσκεται ο αμυντικός της Φιτέσε,  Ρισέντλι Μπαζούρ που νωρίτερα είχε «συνδεθεί» μεταγραφικά και με τον ΠΑΟΚ.

Μαρσέιγ: Στο… κόλπο για Μπαζούρ!

Ισχυρό ανταγωνισμό δέχεται πλέον ο ΠΑΟΚ για την υπογραφή του Ολλανδού άσου. Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται στην wish list του Χόρχε Σαμπάολι καθώς θεωρείται ιδανικός για το σύστημα που επιλέγει στην Μαρσέιγ όπου θέλει τους στόπερ να συμμετέχουν στο build up. Το συμβόλαιο του Μπαζούρ στην Φιτέσε ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και αρκετές ομάδες από την Τουρκία, Πορτογαλία πέραν του ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Η Μαρσέιγ κατέλαβε πέρυσι την 2η θέση στην Ligue 1 και θα αγωνιστεί έτσι στο επόμενο Champions League και έτσι… κερδίζει το ενδιαφέρον του Μπαζούρ που επιθυμεί να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από αρκετά χρόνια και την θητεία του στον Αγιαξ. Η Μαρσέιγ είχε καταθέσει και πέρυσι προσφορά για την απόκτηση του που δεν έγινε όμως δεκτή από την Φιτέσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.