Ποδόσφαιρο

Λουίς Σουάρες: Πολλές ομάδες στα πόδια του!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 15:11

Ο Λουίς Σουάρες μετά την απομάκρυνση από την Ατλέτικο Μαδρίτης, πολλές ομάδες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους. 

Λουίς Σουάρες: Πολλές ομάδες στα πόδια του!

Ο Λουίς Σουάρες, όπου από πίσω του έχει τεράστια καριέρα με κορυφαίες ευρωπαικές ομάδες, όπως είναι ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης κ.α. Πλέον με το τέλος της σεζόν στην Ισπανία, οι ιθύνοντες των Ροχιμπλάγκος αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει από την ομάδα της Μαδρίτης.

Έτσι ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ, με την αποχώρηση του από την ομάδα της Ατλέτικο, απελευθερώθηκε, με αποτέλεσμα να μιλήσει με όποιο σύλλογο θέλει και επιθυμεί να αγωνισθεί από την καινούργια σεζόν.

Για αυτό το λόγο πολλοί Ευρωπαικοί, αλλά και ομάδες από την Λατινική Αμερική έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον. Όπου κάποιες από αυτές είναι ο Άγιαξ, όπου ξεκίνησε από εκεί την καριέρα του και αναγεννήθηκε, ώστε να γίνει γνωστός προς όλο το κοινό της Ευρώπης και όχι μόνο. Η Ιταλική Φιορεντίνα, η Αγγλική Άστον Βίλα, η Αταλάντα, αλλά και η Γαλατάσαραι. Ωστόσο υπάρχουν και ομάδες από την Λατινική Αμερική, όπου τον χτύπησαν την πόρτα και είναι η Ρίβερ Πλέιτ και η Κορίνθιανς.

Ο ίδιος θέλει να αγωνισθεί σε μία ομάδα, όπου να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να είναι πανέτοιμος για το μουντιάλ του Κατάρ, όπου θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Νοέμβριο.

Πλέον οι επόμενες εβδομάδες, θα είναι σημαντικές για τον Ουρουγουανό σούπερ σταρ. Καθώς θα δούμε σε ποια ομάδα θα πει το ναι και θα αγωνισθεί από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr