Ποδόσφαιρο

Οι Λος Άντζελες έκαναν δικό τους τον Τζιόρτζιο Κιελίνι!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 16:40

Οι Λος Άντζελες απέκτησαν επίσημα τον έμπειρο αμυντικό Τζιόρτζιο Κιελίνι. Ο οποίος υπηρέτησε για 17 χρόνια με απόλυτη επιτυχία στην ομάδα της Γιουβέντους. 

Οι Λος Άντζελες έκαναν δικό τους τον Τζιόρτζιο Κιελίνι!

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση της άμυνας με τεράστια επιτυχία. Αφού εδώ και ισάριθμα χρόνια αγωνίσθηκε στην Γιουβέντους. Ο Ιταλός σούπερ σταρ την βοήθησε με την απίστευτη δύναμη που είχε, να κατακτήσει πολλά τρόπαια σε εγχώριο τομέα και σε αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στους Μπιανκονέρι, συγκέντρωσε 561 συμμετοχές.

Ωστόσο κάποτε όλα τα ωραία τελειώνουν, αφού ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός στα 38 χρόνια του. Αποφάσισε να αφήσει την Γιουβέντους για να μετακομίζει στην Αμερική και τους Λος Άντζελες, για μια τελευταία παράσταση, πριν τελειώσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Αμερική, μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας, με αποτέλεσμα να τα βρουν σε όλα. Ενώ σήμερα Δευτέρα ανακοινώθηκε από τους Λος Άντζελες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr