Ποδόσφαιρο

Ο Τσάβι «τελείωσε» τον Πικέ στην Μπαρτσελόνα

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 19:05

Μεγάλη η απόφαση από τον τεχνικό των καταλανών να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον αρχηγό

Ο Τσάβι «τελείωσε» τον Πικέ στην Μπαρτσελόνα

Βούιξε η Ισπανία για το μέλλον του Ζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα, πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος να συνεχίσει τη νέα χρονιά.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον Τσάβι που φέρεται να μην έχει τον αρχηγό στα πλάνα του. Κάτι που αναφέρει η μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης, «Sport», η οποία ειδικεύεται σε ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τις αναφορές στα ρεπορτάζ οι δυο τους είχαν συνάντηση πριν από δύο εβδομάδες. Και σε αυτή ο Τσάβι τον ενημέρωσε για την απόφαση του.

Οι... κακές γλώσσες αναφέρουν πως ο Τσάβι είπε στον Πικέ ότι η εξωαγωνιστική του συμπεριφορά δεν τον βοηθάει να είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα.

Επίσης αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζει και αρκετούς τραυματισμούς, ενώ δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει πλέον τον ρυθμό της ομάδας.

Βέβαια οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά αφού ήταν και συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα. Και τα είπαν σε άκρως φιλικό τόνο.

Πριν μερικές μέρες έσκασε και το θέμα του χωρισμού του Πικέ με την Σακίρα. Η οποία τον έπιασε με άλλη με αποτέλεσμα να γίνει σάλος. Την απάτησε και μετά από όλο αυτό έγινε και επίσημο το γεγονός του χωρισμού τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr