Ποδόσφαιρο

Nations League: Ηττήθηκε ξανά η Γαλλία, κορυφή η Δανία (vids)

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 00:14

Οι τρικολόρ έχασαν 1-0 από την Κροατία και πάνε φουλ για υποβιβασμό, ενώ η Δανία επικράτησε 2-0 της Αυστρίας

Nations League: Ηττήθηκε ξανά η Γαλλία, κορυφή η Δανία (vids)

Η Γαλλία είναι η μεγάλη απογοήτευση του Nations League αφού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε απέναντι στην Κροατία. Κι έτσι βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου στην League A. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Η Κροατία επικράτησε 1-0 με γκολ του Λούκα Μόντριτς με πέναλτι στο 5ο λεπτό. Κι έτσι οι τρικολόρ έχουν μόλις 2 ισοπαλίες στα τέσσερα παιχνίδια του. Απομένουν δύο ακόμα για να σώσουν την τιμή τους αν και για την πρώτη θέση πλέον δεν έχουν ελπίδες.

Ο Εμπαπέ και ο Μπενζεμά δεν κατάφεραν να φανούν, αφού οι περισσότερες προσπάθειές τους ήταν ημιτελείς, ενώ και οι τελικές τους κάκιστες.

Στο μεταξύ η Δανία κρατάει στα χέρια της την πρώτη θέση. Επικράτησε και της Αυστρίας μς 2-0 και παραμένει στο +2 από την δεύτερη Κροατία.

Ο Γουίντ στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Σκοβ Όλσεν στο 37’ να κάνει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, η Αυστρία δεν μπορούσε να αντιδράσει και να σκοράρει κάποιο γκολ.

Η 4η αγωνιστική
Γαλλία-Κροατία 0-1
5΄πεν. Μόντριτς

Δανία-Αυστρία 2-0
21' Γουίντ, 37' Όλσεν

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Πέμπτη 22/09, 21:45
Κροατία-Δανία
Γαλλία-Αυστρία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΔΑΝΙΑ 4 9
ΚΡΟΑΤΙΑ 4 7
ΑΥΣΤΡΙΑ 4 4
ΓΑΛΛΙΑ 4 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr