Ποδόσφαιρο

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Νεμάνια Μάτιτς!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 16:50

Η Ρόμα απέκτησε και επίσημα τον έμπειρο Σέρβο Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος πρώτα αγωνίσθηκε για 7 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Νεμάνια Μάτιτς!

Ο Νεμάνια Μάτιτς είναι ένας από τους πολύ έμπειρους και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπου πέρασαν από τα γήπεδα της Αγγλίας. Καθώς αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 2014-17 στη Τσέλσι, αλλά και τη σεζόν 2017-22 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σέρβος σούπερ σταρ βοήθησε και έδωσε τα μέγιστα σε αυτούς τους δύο μεγάλους συλλόγους, με αποτέλεσμα να κατακτήσει πολλά και ισάριθμα τρόπαια.

Πλέον μετά από μία οκταετία, αποχαιρέτησε τα γήπεδα της Αγγλίας. Με αποτέλεσμα να αρχίζει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όπου είναι η Ιταλική Ρόμα. Εκεί θα βρει έναν παλιό του γνώριμο τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο συνεργάστηκε πάλι σε Τσέλσι, αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα των Τζιαλορόσι, πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Μάτιτς, αλλά και ευελπιστούν με την μεγάλη εμπειρία που έχει να βοηθήσει την ομάδα, στους νέους καινούργιους στόχους που θα μπουν για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr