Ποδόσφαιρο

Ο Πίρσμαν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 17:26

Ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από τον Πίρσμαν, ο οποίος προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πίρσμαν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη!

Ο Πίρσμαν είναι ένας πολύ καλός, αλλά συνάμα εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος διετέλεσε μεγάλο κομμάτι με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, ήταν από τους πολύ μεγάλους συντελεστές στην ομάδα της Ηπείρου, αφού είχε δύο πολύ γεμάτες σεζόν. Καθώς τη σεζόν 2020-21 μέτρησε 35 παιχνίδια και μέτρησε 3 ασιστ. Ενώ τη σεζόν 2021-22 είχε 27 συμμετοχές και τρία γκολ.

Ωστόσο κάπου όλα τα ωραία τελειώνουν, αφού ο Βέλγος αμυντικός δεν θα συνεχίζει την καριέρα του στο συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά στην ομάδα του Άρη. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο Πίρσμαν μετέβη στη συμπρωτεύουσα, για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και φυσικά εάν πάνε όλα καλά, να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο, όπου θα είναι για τρία χρόνια.

Οι ιθύνοντες της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, είναι πολύ ικανοποιημένοι για αυτή την μεταγραφή. Καθώς πιστεύουν πολύ, αλλά και ευελπιστούν να βοηθήσει από την αριστερή πλευρά της άμυνας, με αποτέλεσμα να είναι ένα μεγάλο κομμάτι, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι για την νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.