Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πούκι!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 18:40

Ο Ολυμπιακός θέλει τον πολύ έμπειρο επιθετικό Τέεμου Πούκι, ο οποίος προέρχεται από καλή σεζόν στην Αγγλική Νόριτς. 

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πούκι!

Ο Τέεμου Πούκι, είναι ένα από τους εξαιρετικούς και πολύ αποτελεσματικούς ποδοσφαιριστές που υπήρξε στην Αγγλική Νόριτς. Ο Φινλανδός ποδοσφαιριστής πρόσφερε πολλά στον Αγγλικό σύλλογο. Με αποτέλεσμα να είναι κιόλας ο μεγάλος στυλοβάτης στην άνοδο όπου εξασφάλισε τη σεζόν 2021. Ωστόσο δεν άντεξε και αποχαιρέτησε γρήγορα το πρωτάθλημα της Premier League.

Έτσι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τα Καναρίνια, ώστε να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική ομάδα στην καριέρα του.

Για αυτό το λόγο πολλές Ευρωπαικές ομάδες, όπως είναι η Φενέρμπαχτσε, αλλά και η Θέλτα άρχιζαν να δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τον Πούκι. Ο οποίος μάλιστα εμπλέκεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Φινλανδίας και με τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.