Ποδόσφαιρο

Η Τσέλσι θέλει το Στρακόσια για αντικαταστάτη του Μεντί!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 18:54

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον έμπειρο γκολκίπερ Στρακόσια, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Μεντί. 

Η Τσέλσι θέλει το Στρακόσια για αντικαταστάτη του Μεντί!

Ο Στρακόσια ήταν ο μεγάλος στυλοβάτης για μία δεκαετία στην Ιταλική Λάτσιο. Ο οποίος σε αυτά τα χρόνια έδωσε τα πάντα και αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο των Λατζιάλι.

Ωστόσο μετά από αυτά τα ατελείωτα ισάριθμα χρόνια, ο έμπειρος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε και έφυγε από την Ιταλική ομάδα. Με αποτέλεσμα να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Έτσι πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για το συγκεκριμένο τερματοφύλακα, ωστόσο μία από αυτές είναι και η Τσέλσι, η οποία πιστεύει πολύ στα κατορθώματα του, αλλά και ότι δούλεψε σε ομάδες με πολύ υψηλό επίπεδο.

Όμως οι Μπλε του Λονδίνου, δεν είναι η μοναδική ομάδα, η οποία τον έχει βάλει στο μάτι. Καθώς αρκετοί σύλλογοι τον θέλουν, με αποτέλεσμα να το διεκδικήσουν μέχρι το τέλος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr