Ποδόσφαιρο

Ο Πασχαλάκης έκλεισε στην Αλ Νασρ

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 20:20

Τα ΜΜΕ στη Σαουδική Αραβία αναφέρουν πώς ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ συμφώνησε για 3 χρόνια με τον σύλλογο της χώρας.

Ο Πασχαλάκης έκλεισε στην Αλ Νασρ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων. Με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να αναφέρουν πώς έχει ήδη βρει τον επόμενα σταθμό της καριέρας του. Κι αυτός είναι η Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία.

Deal με την Αλ Νασρ

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην αραβική χώρα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Νασρ, για τα προσεχή τρία χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2025. Μετά από 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Αν και το όνομά του «έπαιξε» και για τουρκικές ομάδες, τελικά ο ίδιος επέλεξε την Αλ Νασρ για πολλούς λόγους. Όπως και να το κάνουμε, η οικονομική κατάσταση στη γειτονική χώρα τον προβλημάτισε και τελικά επέλεξε τη Σαουδική Αραβία. Αν και τον είχαν συνδέσει τα τελευταία 24ωρα, τόσο με την Αντάλιασπορ όσο και την Αλάνιασπορ!

Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ έτσι έκλεισε...

Στη Σαουδική Αραβία αναφέρουν πώς η συμφωνία αφορά συμβόλαιο τριών ετών με απολαβές 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πασχαλάκης τη σεζόν που πέρασε είχε 54 ματς με τον ΠΑΟΚ, εκ των οποίων στα 20 κράτησε την εστία του ανέπαφη. Το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα Ελλάδας

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.