Ποδόσφαιρο

Μαύρη ημέρα για την Μπορντό-στην 3η κατηγορία λόγω χρεών!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 20:34

Σαν να μην έφτανε ο υποβιβασμός της από το Σαμπιονά μετά από 30 χρόνια, η νέα σεζόν τελικά θα βρει την Μπορντό στην τρίτη κατηγορία εξαιτίας των υπέρογκων χρεών που έχει!

Μαύρη ημέρα για την Μπορντό-στην 3η κατηγορία λόγω χρεών!

Οι “Γιρονδίνοι” πέρασαν από τον έλεγχο του «DNCG», το οποίο ήταν αμείλικτο και αποφάσισε τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Η αρμόδια αρχή που εξετάζει όλα τα οικονομικά ζητήματα του κάθε συλλόγου ενδελεχώς, διαπίστωσε τεράστιες ζημιές και υπέρογκα χρέη, σε βαθμό που ο ιστορικός σύλλογος δεν μπορεί όχι απλά να είναι βιώσιμος αλλά ούτε και να σταθεί στη δεύτερη.

Ετσι η Μπορντό δεν θα πάρει από την αρμόδια επιτροπή το απαιτούμενο πιστοποιητικό συμμετοχής, λόγω της άθλιας οικονομικής κατάστασης και των συσσωρευμένων χρεών. H γαλλική ομάδα έχει μεταξύ άλλων κατακτήσει 6 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, ενώ έχει αγωνιστεί πολλές φορές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φτάνοντας μάλιστα και στον τελικό του UEFA τη σεζόν 1995-96. Εχει αγωνιστεί και στο Champions League, πιο πρόσφατα την σεζόν 2009-10 φτάνοντας μάλιστα στα προημιτελικά!

Τις δυσκολότερες ημέρες στην ιστορία του ζει πλέον η ιστορικά ομήα, που φέτος έμεινε στην τελευταία θέση του Σαμπιονά έχοντας την χειρότερη άμυνα στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (91 γκολ παθητικό)!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr