Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μακάμπι Χάιφα

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 13:15

Οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν με την πρωταθλήτρια Ισραήλ που ήταν και η πιο δυνατή από όσες ήταν στο γκρουπ των ανίσχυρων

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μακάμπι Χάιφα

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλο τον στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η κληρωτίδα που έγινε στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, έβγαλε την Μακάμπι Χάιφα.

Η ομάδα από το Ισραήλ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην χώρα της τα δύο τελευταία χρόνια.

Το πρώτο ματς θα γίνει στην έδρα της Μακάμπι στις 19-20 Ιουλίου. Η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη στις 26 ή 27 του ίδιου μήνα.

Τη σεζόν 2002-03 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Μακάμπι Χάιφ χάνοντας 3-0 στο πρώτο ματς εκτός. Και στο δεύτερο έφερε 3-3 ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-1.

Τον Ιούλιο του 2010 αντιμετώπισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Europa League. Νίκησε 2-1 στο πρώτο ματς εντός, ενώ στην ρεβάνς ηττήθηκε 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Επίσης τον Αύγουστο του 2016 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Χαποέλ Μπερ Σεβά στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Στο πρώτο ματς στο Ισραήλ ηττήθηκε 1-0 ενώ στην ρεβάνς έφερε 0-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Κάτι που σημαίνει πως δεν έχει καλή παράδοση απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ. Πάντα τον δυσκολεύουν και μένει να φανεί τι θα γίνει φέτος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.