Ποδόσφαιρο

Βέροια: Δείπνησαν πριν τον μεγάλο επαναληπτικό στην Λαμία!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 15:55

Η Διοίκηση της Βέροιας, παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ώστε να τους τονώσει την ψυχολογία ενόψει της μεγάλου επαναληπτικού απέναντι στην Λαμία. 

Βέροια: Δείπνησαν πριν τον μεγάλο επαναληπτικό στην Λαμία!

Στις τάξεις της Βασίλισσας, υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και ακόμη μεγαλύτερη πίστη για τον αγώνα ρεβάνς στην Λαμία. Όπου όλοι θέλουν να τα δώσουν όλα, ώστε να ανατρέψουν αυτό το εις βάρος τους 1-2 όπου ηττήθηκαν στο σπίτι τους από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας, με δική τους πρωτοβουλία παρέθεσαν δείπνο ενότητας σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Με αποτέλεσμα να τους τονώσουν το ηθικό και να τους δώσουν την απαιτούμενη ψυχολογία, για την μεγάλη ανατροπή και την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Super League 1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr