Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Ναλιτζής θα είναι ο νέος team manager!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 16:07

O Δημήτρης Ναλιτζής θα αναλάβει και επίσημα χρέη team manager στην ΑΕΚ, μετά από απόφαση του Μελισσανίδη. 

ΑΕΚ: Ο Ναλιτζής θα είναι ο νέος team manager!

Ο Δημήτρης Ναλιτζής άφησε το στίγμα του, στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Καθώς αγωνίσθηκε σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, αλλά και ο Πανιώνιος. Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής σε κάθε ομάδα, όπου ήταν μέλος της έδωσε τα πάντα και έβγαζε μεγάλο πάθος από μέσα του. Για αυτό το λόγο κατέκτησε και πολλά τρόπαια.

Μάλιστα εκτός από αυτές τις ομάδες, αγωνίσθηκε και σε άλλες ομάδες. Όπως είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Περούτσια, η Πάφος, η Κέρκυρα, ο Φωστήρας, ο Εθνικός Αστέρας, η Ουντινέζε, αλλά και ο Εθνικός.

Ο συγκεκριμένος πρώην ποδοσφαιριστής σε αυτούς όλους τους συλλόγους, συγκέντρωσε συνολικά 68 γκολ, 8 ασιστ, σε 247 συμμετοχές.

Ο 46χρονος ανέλαβε επίσης από την ίδια θέση τις τύχες του Πανιώνιου, μέχρι να πέσει στις χαμηλότερες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι ο Μελισσανίδης, αποφάσισε να στελεχώσει στο καινούργιο σχήμα της διοίκησης τον άλλοτε μεγάλο παίκτη όπου στο παρελθόν υπηρέτησε στην ΑΕΚ, το Δημήτρη Ναλιτζή, ο οποίος θα έχει το πόστο του team manager.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.