Ποδόσφαιρο

Ο Θοδωρής Καρυπίδης εισήχθη στο Νοσοκομείο!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 16:32

Ο Θοδωρής Καρυπίδης εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία με την υγεία του. 

Ο Θοδωρής Καρυπίδης εισήχθη στο Νοσοκομείο!

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης αντιμετώπισε σήμερα το πρωί μία μεγάλη ξαφνική αδιαθεσία με την υγεία του. Και ήταν πρόθυμο να μεταβή στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Καρυπίδης είχε πολλούς έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, και ήταν προτιμότερο να κάνει εξετάσεις μήπως έχει σκοληκοειδίτιδα. Ωστόσο οι εξετάσεις δεν έδειξαν να έχει κάτι τέτοιο, όμως ήταν προτιμότερο να καθίζει μέσα στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, και να τον παρακολουθήσουν οι γιατροί, μέχρι να διαπιστωθεί ποια είναι πιθανή αιτία για αυτή την αδιαθεσία που ένιωσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.