Ποδόσφαιρο

Ο Βόλος απέκτησε το ταλαντούχο Στάθη Ταχάτο!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 16:41

Ο Βόλος απέκτησε και επίσημα τον πολύ ταλαντούχο Στάθη Ταχάτο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ Β'. 

Ο Βόλος απέκτησε το ταλαντούχο Στάθη Ταχάτο!

Η διοίκηση του Βόλου προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, την ενίσχυση της για την προσεχή κανονική διάρκεια στο πρωτάθλημα της Super League 1. Καθώς στοχεύουν να φτιάξουν ένα ρόστερ με νεαρά παιδιά, όπου θα τρέχουν, θα πιέσουν όλους τους αντιπάλους και πιο πολύ να παίζουν ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Έτσι η ομάδα της Μαγνησίας, μετά τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, όπου ήταν του Φερνάντες από τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ, αλλά και του Οικονομόπουλου όπου αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Τώρα έφτασαν και στην τρίτη μεταγραφική του κίνηση, όπου είναι ο Στάθης Ταχάτος.

Ο Νεαρός ποδοσφαιριστής, προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ την φετινή χρονιά αγωνίσθηκε στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ Β'. Ο ταλαντούχος παίκτης είχε μία πολύ καλή σεζόν, με 20 συμμετοχές αλλά και ένα γκολ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, θα είναι μέλος στην ομάδα του Βόλου για τα επόμενα 3 χρόνια. Με τους ιθύνοντες του συλλόγου να πιστεύουν πολύ στο συγκεκριμένο παίκτη, αφού με το μεγάλο του ταλέντο θα βοηθήσει στους στόχους της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr