Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Γκονζάλο Ινάσιο!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 17:27

Η Μπαρτσελόνα θέλει διακαώς τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γκονζάλο Ινάσιο, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Μπαρτσελόνα: Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Γκονζάλο Ινάσιο!

Η Μπαρτσελόνα μετά την αποκαρδιωτική σεζόν που είχε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο η σε εγχώριο, αλλά πιο πολύ σε Ευρωπαικό τομέα. Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας μαζί με τον Τσάβι έχουν ως μεγάλο στόχο να φτιάξουν ένα ρόστερ με πολύ καλούς, αλλά κυρίως γρήγορους ποδοσφαιριστές, ώστε τη νέα σεζόν να διεκδικήσει στα ίσια από την Ρεάλ Μαδρίτης το πρωτάθλημα.

Έτσι έβαλαν εδώ και μέρες στο στόχαστρο τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Γκονζάλο Ινάσιο. Ο οποίος προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με τον Πορτογαλικό σύλλογο, με το συμβόλαιο να έχει ισχύ ως το 2026.

Η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 23.000.000 ευρώ, ενώ τα Λιοντάρια τον έβαλαν ως ρήτρα όπου φτάνει στα 45.000.000 ευρώ. Αλλά μπορούν να κατεβάζουν τις απαιτήσεις τους στα 40.000.000 ευρώ για να το δώσουν σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο 20χρονος αμυντικός, αγωνίζεται από τη σεζόν 2020 με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ. Και συγκέντρωσε 7 γκολ, 5 ασίστ σε 68 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr