Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Τα φιλικά προετοιμασίας για την Ολλανδία!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 17:57

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί από τις 27 Ιουνίου, μέχρι και τις 10 Ιουλίου στο Άπελντόορν της Ολλανδίας. Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της έναρξης της κανονικής περιόδου σε Ευρώπη, αλλά και Ευρώπη. 

ΠΑΟΚ: Τα φιλικά προετοιμασίας για την Ολλανδία!

Ο φετινός ΠΑΟΚ, θα είναι πολύ αλλαγμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Καθώς θα αποχωρήσουν πολλοί παίκτες και θα έρθουν πολλοί ισάριθμοι καινούργιοι ποδοσφαιριστές, όπου όλοι αυτοί θα είναι κάτω από 30 ετών.

Έτσι ο Ράσβαν Λουτσέσκου, με τους ποδοσφαιριστές θα μεταβούν από τις 27 Ιουνίου, μέχρι και τις 10 Ιουλίου στο Άπελντόορν της Ολλανδίας, για να προετοιμαστούν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε εγχώριο, αλλά και Ευρωπαικό επίπεδο.

Οι Ασπρόμαυροι σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με αντίπαλους την Χέρενφεν, την Γκρόνιγκεν, την Γκοού Έχεντ Ίγκλς, αλλά και την Σταντάρ Λιέγης. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν να προγραμματίσουν και 5ο φιλικό αγώνα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βγει το όνομα. Και θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.