Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χαζίζα της Μακάμπι Χάιφα!

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 18:09

Η ΑΕΚ θέλει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Ντόλεβ Χαζίζα, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ. 

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χαζίζα της Μακάμπι Χάιφα!

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης με τον Αλμέιδα δουλεύουν απάνω στην καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Έτσι επιθυμία όλων είναι να αποκτηθούν παίκτες, κυρίως για την επιθετική λειτουργία του συλλόγου.

Έτσι σημερινό δημοσίευμα από το Ισραήλ, αναφέρει ότι οι Κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται για τον Ισραηλινό Ντολέβ Χαζίζα, ο οποίος αγωνίζεται στην Μακάμπι Χάιφα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι ένας πολύ εξαιρετικός, αλλά και γρήγορος ποδοσφαιριστής, όπου έχει μεγάλη ευχέρεια να βγάζει πολλές ασίστ και να βοηθάει τους επιθετικούς στο σκοράρισμα.

Ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν παίζουν μόνη τους, για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Αφού στη διεκδίκηση μπήκε και η Κασίμπασα από την Τουρκία. Μάλιστα ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι Χάιφα μέχρι το Καλοκαίρι του 2024.

Οι ιθύνοντες όμως του συλλόγου, είναι πολύ πρόθυμοι εάν έρθει μία πολύ καλή και εξαιρετική πρόταση, θα καθίζουν στο τραπέζι για να τη συζητήσουν. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον αφήσουν να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να αγωνισθεί σε άλλη Ευρωπαική ομάδα.

Ο Ντολέβ Χαζίζα, είναι στην Μακάμπι Χάιφα από τη σεζόν 2019. Και σε αυτά τα χρόνια συγκέντρωσε 28 γκολ, 26 ασίστ, σε 126 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.