Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Λυκογιάννη της Κάλιαρι!

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 18:37

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον πολύ έμπειρο Χαράλαμπο Λυκογιάννη, ο οποίος παρέμεινε ελεύθερος μετά από τρία χρόνια από την Ιταλική Κάλιαρι. 

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Λυκογιάννη της Κάλιαρι!

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς, αλλά και πολύ εξελήσιμους ποδοσφαιριστές στην Ιταλία. Καθώς από τη σεζόν 2018 μέχρι και πριν λίγες μέρες ήταν μεγάλο κομμάτι και ηγέτης στην αμυντική λειτουργία της Κάλιαρι. Αφού βοήθησε και έδωσε τα πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι με τον Ιταλικό σύλλογο.

Πλέον οι ιθύνοντες του Ιταλικού συλλόγου, επειδή ο σύλλογος την φετινή περίοδο υποβιβάστηκε στη Serie B. Πήραν την μεγάλη απόφαση να ανανεώσουν το ρόστερ με καινούργιους παίκτες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών. Έτσι μέσα σε αυτούς όπου είπαν το αντίο στην ομάδα της Σαρδηνίας, ήταν και ο Λυκογιάννης.

Έτσι τώρα όπου έμεινε ελεύθερος ο 28χρονος αμυντικός ποδοσφαιριστής, μπορεί να αποφασίσει σε ποια ομάδα της αρεσκείας του να αγωνισθεί.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα υπάρχουν πολλές ομάδες. Όπου ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Μία από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας, ποντάρουν πολλά στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του και να σταθεί βράχος στην άμυνα, ώστε να είναι ένας από τους μεγάλους εκφραστές στην πραγματοποίηση των στόχων, όπου θα μπουν από τη νέα σεζόν.

Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, να καθίζει και τη νέα σεζόν στην Ιταλία για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα. Η οποία τον θέλει διακαώς, καθώς ποντάρει πολλά στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.