Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά [vid]

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 19:25

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα φορά τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» για άλλη μια χρονιά.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά [vid]

Παίκτης του Ολυμπιακού ως το καλοκαίρι του 2023 θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, για άλλα μια σεζόν. Εδώ και αρκετό καιρό ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει στην πατρίδα του πώς έχει δώσει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους». Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν πώς θα πορευτούν μαζί για έναν χρόνο ακόμα. Αυτό επισημοποιήθηκε σήμερα.

Οι υπογραφές παρουσία Μαρινάκη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το «παρών» στα γραφεία των «ερυθρολεύκων» την ώρα που ήταν εκεί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός. Με τον Βαλμπουενά να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, μονοετούς διάρκειας, με τους πρωταθλητής. Εν συνεχεία έβγαλε και τις αναμνηστικές φωτογραφίες, τόσο την ώρα που υπογράφει όσο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η θητεία στους «ερυθρολεύκους»

Ο Βαλμπουενά μετρά ήδη τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και έχει στόχο να κατακτήσει και το τέταρτο συνεχόμενο. Επιπλέον, στη θητεία με τους «ερυθρόλευκους» έχει κατακτήσει και ένα κύπελλο Ελλάδας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 41 συμμετοχές, 3 γκολ και 8 ασίστ. Συνολικά την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε 120 φορές, σκόραρε 14 τέρματα και μοίρασε 39 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.