Ποδόσφαιρο

Άρης: «Τελειώνει» ο Σάσα - Ανοικτό για Κύπρο [vid]

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 21:39

Ο Βραζιλιάνος θα λύσει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς. Καραδοκούν στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Άρης: «Τελειώνει» ο Σάσα - Ανοικτό για Κύπρο [vid]

Αντίστροφη μέτρηση για τον Λούκα Σάσα. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Άρη. Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος χαφ έχει εκφράσει τη διάθεσή του να αποχωρήσει από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Η επιστροφή του στην πόλη θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις.

Τα «θέλω» του Βραζιλιάνου

Αν και έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, οι άνθρωποι του Άρη δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του Βραζιλιάνου. Εξάλλου είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που έχει εκτιμηθεί. Ο Μπούργος είναι ενήμερος και γι’ αυτό τον λόγο οι «κίτρινοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις κεντρικών μέσων. Ώστε να είναι έτοιμοι αν τελικά αποχωρήσει ο Σάσα. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή συνάντηση που θα γίνει με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Απόλλων Λεμεσού θέλει τον Σάσα

Οι πρωταθλητές Κύπρου θέλουν τον 32χρονο μέσο. Έχουν εκφράσει τη διάθεσή τους στην πλευρά του παίκτη. Με τον Σάσα να μην είναι αρνητικός για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Λεμεσού. Αν, δε, μείνει ελεύθερος από τον Άρη, στον Απόλλωνα είναι αισιόδοξοι πώς θα είναι πιο εύκολο να τον πείσουν. Με σημαντικό, διαπραγματευτικό «ατού» την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.