Ποδόσφαιρο

Conference League: Τράμπα στις έδρες των ματς του Άρη

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 22:31

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί τελικά στο «Κλ. Βικελίδης» για να μην πέσει ίδια ημέρα με το ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας.

Conference League: Τράμπα στις έδρες των ματς του Άρη

Σε… τράμπα στις έδρες των δύο αναμετρήσεων του Άρη με την Γκόμελ προχώρησε η UEFA. Αρχικά το πρώτο ματς στις 21 Ιουλίου θα διεξάγονταν εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη (28/7). Αυτό είχε προκύψει από τη διαδικασία της κλήρωσης στη Νιόν της Ελβετίας, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Άλλαξαν οι έδρες για λόγους ασφαλείας

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σήμερα, άλλαξε η έδρα των ματς των «κίτρινων» με την ομάδα της Λευκορωσίας. Ο λόγος; Πώς στις 28 Ιουλίου θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφαιας. Η UEFA έκρινε πώς δεν γίνεται να διεξαχθούν δύο ματς στην πόλη την ίδια ημέρα. Κατέληξαν σε αυτή την απόφαση μετά και τις επαφές και την επικοινωνία που υπήρχε, τόσο με την ΕΠΟ όσο και την Αστυνομία.

Οι νέες ημερομηνίες των ματς

Ειδικότερα, η πρώτη αναμέτρηση του Άρη με την Γκόμελ θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη. Μια εβδομάδα αργότερα η ρεβάνς ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Ακόμα, πάντως, δεν έχει «κλειδώσει» η έδρα που θα φιλοξενήσει το ματς. Εντούτοις, μετά από επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Λευκορώσοι ζήτησαν να διεξαχθούν και οι δύο αναμετρήσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το σχετικό κοινό αίτημα έχει κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και αναμένεται η ετυμηγορία της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.