Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα ο Κούπερ για συνάντηση με τον Μαρινάκη

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 23:06

Το ρεπορτάζ της «Telegraph» αναφέρει πώς ο Ουαλός προπονητής είναι στην Ελλάδα, με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας του με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην Αθήνα ο Κούπερ για συνάντηση με τον Μαρινάκη

Η σεζόν 2021/22 ήταν ονειρική για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος των δύο κυπέλλων Πρωταθλητριών επέστρεψε μετά από 23 χρόνια στην Premier League. Με τον Στιβ Κούπερ στο «τιμόνι» του. Ήταν ο άνθρωπος που καθοδήγησε τη Φόρεστ για να επιστρέψει στα… σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Με μια αξιοζήλευτη πορεία. Πήρε τον ιστορικό σύλλογο από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και την έφερε στη μεγάλη κατηγορία.

Συνάντηση στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Telegraph» ο Ουαλός προπονητής ταξίδεψε στην Ελλάδα. Ο 42χρονος κόουτς είναι στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το θέμα της συνάντησης θα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Στιβ Κούπερ.

«Πέφτουν» οι υπογραφές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους και θα την επικυρώσουν με την ανανέωσή της. Στη συνάντηση έγινε κουβέντα και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Το μοναδικό που απομένει είναι η επικύρωση του deal για να συνεχίσουν την κοινή πορεία. Δηλαδή, να «πέσουν» οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Στιβ Κούπερ με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr