Ποδόσφαιρο

Τα φαβορί κατάκτησης του τίτλου σε Premier League και Super League 1

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 11:32

Μπορεί να βγήκε μόλις χθες το πρόγραμμα της Premier League, όμως από τώρα κάνουμε σκέψεις και ρίχνουμε ματιές στα φαβορί. Τόσο στην ενθουσιώδη και πλούσια Premier που κάθε χρόνο μας επιφυλάσσει συγκινήσεις, όσο και στην ελληνική πραγματικότητα. 

Τα φαβορί κατάκτησης του τίτλου σε Premier League και Super League 1

Έχει το ενδιαφέρον του να βολιδοσκοπείς τα πρωταθλήματα πριν την έναρξή του, να βλέπεις τα φαβορί και τα αουτσάιντερ. Να προσπαθείς να βρεις το λάθος ή την έκπληξη. Για αυτό και εμείς είμαστε εδώ να σας δώσουμε τις πρώτες αποδόσεις σχετικά με αυτά τα δύο πρωταθλήματα.

Super League 1

Θα ξεκινήσουμε με τα δικά μας πεπραγμένα, και τα φαβορί του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως είναι λογικό το πρώτο φαβορί αποτελεί ο νυν πρωταθλητής Ολυμπιακός. Βέβαια οι τιμές που βρίσκεται είναι αρκετά χαμηλές, και δικαιολογημένα αφού ο Ολυμπιακός φάνηκε να είναι η ο πιο πλήρης και ποιοτική ομάδα την περασμένη χρονιά. Είχε τελειώσει ουσιαστικά αρκετά πριν τα πλέι οφ το πρωτάθλημα και ύστερα έκανε καλή διαχείριση. Λογικό λοιπόν να τον βρίσκουμε στο 1.55.

Δεύτερο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 4.00. Ο δευτεραθλητής του πρωταθλήματος είναι το δεύτερο φαβορί στη χώρα μας. Ακολουθεί η ΑΕΚ με 7.50 και ο Παναθηναϊκός με 13.00. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο καινούργιο γήπεδό της, ενώ ο ΠΑΟ έχοντας τον Γιοβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου έδειξε μια εντελώς διαφορετική εικόνα και άκρως βελτιωμένη.

Premier League

Όπως είναι λογικό, τα τελευταία χρόνια έχουμε το δίπολο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ να πρωταγωνιστεί στο Νησί. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, αφού οι δύο κορυφαίες ομάδες στην Αγγλία είναι τα δύο πρώτα φαβορί, αφήνοντας πίσω τους αρκετά μακριά τους υπόλοιπους.

Η Μάντσεστερ Σίτι όπως είναι φυσικό είναι ξανά το μεγάλο φαβορί. Οι "πολίτες" έχουν ένα υπερ-πλήρες σύνολο και έναν μαέστρο στον πάγκο. ο οποίος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα 4 φορές τα τελευταία 5 χρόνια. Αξιοθαύμαστο κατόρθωμα για τα αγγλικά δεδομένα. Η κατάκτηση ξανά του πρωταθλήματος δίνει 1.55. Δεύτερο φαβορί είναι σαφώς η αρμάδα του Κλοπ. Ο κακός δαίμονας των πολιτών, οι "Ρεντς" , δεν αφήνουν σε ησυχία τους "Σίτιζενς" και κάθε χρόνο είναι εκεί για να τους βάζουν εμπόδιο και να ψηλώνουν τον πήχη. Αν δεν ήταν η Λίβερπουλ, ο Πεπ σίγουρα θα είχε πιο εύκολες χρονιές στην Αγγλία. Και φέτος η Λίβερπουλ θα επιδιώξει να στερήσει το πρωτάθλημα από τον Πεπ, και να σηκώσει αυτή το βαρύτιμο τρόπαιο. Το να το πετύχει δίνει 3.30.

Πολύ πιο πίσω ακολουθούν οι Τσέλσι με 18.00! απόδοση και η Τότεναμ με 25.00.

Όπως φαίνεται και φέτος οι εταιρίες βλέπουν έναν μαραθώνιο με δύο διεκδικητές, και δικαιολογημένα. Και οι δύο μέχρι στιγμής έχουν ενισχυθεί σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι, και θα απολαύσουμε ακόμη μία συναρπαστική μάχη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr