Ποδόσφαιρο

Εκλεισε Μανέ η Μπάγερν!

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 20:07

Κάτοικος Βαυαρίας, θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σαντιό Μανέ, αφού Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για την πώληση του Σενεγαλέζου επιθετικού.

Εκλεισε Μανέ η Μπάγερν!

O 30χρονος Σενεγαλέζος, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, θα έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ και είχε αποφασίσει να αλλάξει παραστάσεις μετά από έξι χρόνια στην ομάδα. Οι Βαυαροί θα πληρώσουν στους Reds 32 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους το συνολικό κόστος της μετακίνησης μπορεί να ανέλθει στα 41 εκατ. Ευρώ.

Πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις και να περάσει ιατρικά ο παίκτης. Ο Μανέ αφήνει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, σκοράροντας 120 γκολ σε 269 συμμετοχές, ενώ αποτελούσε από τους κύριους συντελεστές στις επιτυχίες της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr