Ποδόσφαιρο

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα δύο ματς Αρης-Γκόμελ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 22:32

Και οι δύο αγώνες του Άρη με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Conference League θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως ενημέρωσαν οι Λευκορώσοι μέσω του Instagram.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα δύο ματς Αρης-Γκόμελ

Οι Λευκορώσικες ομάδες λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, θα δώσουν όλα τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια εκτός έδρας και χωρίς κόσμο.

Η ανάρτηση της Γκόμελ:

«Έγινε γνωστό ότι και οι δύο αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου της Conference League της Γκόμελ θα διεξαχθούν στο γήπεδο του «Αρη» στη Θεσσαλονίκη. Η UEFA αποφάσισε επίσης να ανταλλάξει τα εκτός έδρας και εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις 28 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη βουλγαρική Λέφσκι. Έτσι στις 21 Ιουλίου στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γίνει εκτός έδρας αγώνας και στις 28 Ιουλίου εντός έδρας (με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ) που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές».

Μπούργος: "Τελικοί με Γκόμελ, θα δείτε κάτι καινούργιο"

Εξάλλου η προετοιμασία του Αρη ήδη ξεκίνησε και ο τεχνικός των «κίτρινων» Ερμάν Μπούργος έκανε δηλώσεις, εστιάζοντας στα ματς με την Γκόμελ, που τα χαρακτήρισε τελικούς.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νέα σεζόν και το ότι επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη και αρχίζουμε σιγά σιγά να βάζουμε βενζίνη στο ντεπόζιτο της ομάδας για να μπορέσουμε να πάρουμε μπρος.

Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε τον πρώτο γύρο εναντίον της Γκόμελ και αυτός είναι ο λόγος που προετοιμαζόμαστε τώρα. Μαζί με τον πρόεδρο προσπαθούμε να διορθώσουμε όλες εκείνες τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Είναι δύο τελικοί, άρα δεν υπάρχει φαβορί, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Δεν πρόκειται να αφήσουμε στην άκρη το ότι θέλουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχει φαβορί», ανέφερε ο Μπούργος.

Ο 53χρονος προπονητής ρωτήθηκε για το αν οι φίλοι της ομάδας θα δουν φέτος έναν καινούργιο Άρη και απάντησε καταφατικά, λέγοντας σχετικά: «Οπωσδήποτε θα δείτε κάτι καινούργιο, γιατί σαν προπονητής προσαρμόζομαι στους παίκτες που έχω και άρα να δώσω το στιλ και τη φιλοσοφία μου στους παίκτες. Φτιάχνουμε καινούργια ομάδα, θα έχουμε προσθήκες και θα έρχονται καινούργιοι παίκτες, οπότε θα προσπαθούμε να δημιουργούμε διαφορετικά πράγματα τα οποία θα τα δούμε στο γήπεδο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.