Ποδόσφαιρο

Η Τσέλσι μπήκε στο κόλπο για Λεβάντοφσκι!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 09:20

Η Τσέλσι θέλει να κλέψει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπαρτσελόνα, για αντικαταστάτη του Ρομέλου Λουκάκου. 

Η Τσέλσι μπήκε στο κόλπο για Λεβάντοφσκι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το τελευταίο μήνα, είναι πολύ στο επίκεντρο. Καθώς δεν προτίθεται να ανανεώσει με την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να δείξουν το μεγάλο τους ενδιαφέρον. Με μία από αυτές να είναι η Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο η πρόταση που έκανε στους Βαυαρούς, δεν ήταν καθόλου καλή, ώστε να την απορρίψουν κατευθείαν. Ενώ δεν δείχνουν να είναι πρόθυμη να το δώσουν σε κάποια ομάδα μέχρι να το 2023 όπου θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Ωστόσο σήμερα, σύμφωνα με Αγγλικό δημοσίευμα, αναφέρει πως η Τσέλσι καλοβλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Πολωνού επιθετικού. Καθώς μετά την αποχώρηση του Λουκάκου με πιθανό προορισμό την Ίντερ, στόχος τους είναι να βρουν έναν εξαιρετικό παίκτη για την επιθετική λειτουργία της ομάδας τους, με μία πολύ καλή λύση να είναι αυτή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μάλιστα ο Τούχελ προπονητής της Τσέλσι, με την αποχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου .Είναι έτοιμος να μιλήσει στους ιθύνοντες του συλλόγου, για να πείσουν το συγκεκριμένο παίκτη να έρθει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Ωστόσο το πρώτο λόγο τον έχει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του. Όμως όσο δεν κλείνει ο στους Μπλαουγκράνα, τόσο θα πληθαίνουν και άλλοι περισσότεροι μνηστήρες, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr