Ποδόσφαιρο

Η Αταλάντα απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον Ντεμιράλ!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 10:14

Η Αταλάντα έκανε δικό της τον Ντεμιράλ με κανονική μεταγραφή, από την Γιουβέντους. Με το ποσό να φτάνει τα 20.000.000 ευρώ. 

Η Αταλάντα απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον Ντεμιράλ!

Ο Ντεμιράλ την φετινή περίοδο, ήταν από τους μεγάλους ηγέτες στην ομάδα της Αταλάντα. Καθώς έδωσε τα πάντα και βοήθησε στα μέγιστα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που μπήκαν από την αρχή της σεζόν. Ο Τούρκος σούπερ σταρ μάλιστα πραγματοποίησε μεγάλα και σπουδαία πράγματα με την ομάδα του Μπεργκάμου, με αποτέλεσμα να έχει 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και 42 συμμετοχές.

Έτσι οι ιθύνοντες του Ιταλικού συλλόγου με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, αποφάσισαν να αρχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να τον πάρουν με κανονική μεταγραφή στην ομάδα τους. Αφού τον πιστεύουν και ευελπιστούν πως θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο από την νέα σεζόν.

Για αυτό λόγο μετά από πολλές και επίμονες διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με το συγκεκριμένο παίκτη να είναι έτοιμος να αγωνισθεί στην ομάδα της Αταλάντα με κανονική μεταγραφή. Με το ποσό ποσό που έδωσαν οι Μπεργκαμάσκι να φτάνει στα 20.000.000 ευρώ.

Ο Ντεμιράλ, στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε πολλές ομάδες, όπως είναι η Αλάνιασπορ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β, ενώ αγωνίσθηκε επίσης στην Τορίνο και πριν αγωνισθεί στην Αταλάντα, ήταν μέλος στην Γιουβέντους. Ενώ τη σεζόν 2010 πραγματοποίησε ντεμπούτο με την Εθνική Τουρκίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr