Ποδόσφαιρο

Σώθηκε η Λαμία! (vid)

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 22:06

Με σκόρερ και στην ρεβάνς τον Μπεχαράνο, η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βέροια και σε συνδυασμό με τη νίκη της στον πρώτο αγώνα μπαράζ παρέμεινε στην Super League.

Σώθηκε η Λαμία! (vid)

Στο «Αθανάσιος Διάκος», η Βέροια έβαλε φωτιά στον επαναληπτικό στο 27'. Αρχικά στο σουτ του Γαβριηλίδη η μπάλα κόντραρε σε κόρνερ. Ο Κάτσε ανέλαβε την εκτέλεση και ο Γιακουμάκης στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μία ευκαιρία με το σουτ του Τζανδάρη να διώχνει εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος (44').

Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης η Βέροια άγγιξε το δεύτερο γκολ, στο μονοκόμματο σουτ του Φοφανά από το ύψος της μικρής περιοχή η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Με το πέρασμα του χρόνου η Λαμία κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική προς την εστία του Παπαδόπουλου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78' με τον Ντάνι Μπεχαράνο.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ – Προβυδάκης (46' Σαραμαντάς), Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο (82' Γκέντσογλου), Τζανδάρης, Νούνιες (73' Τάιρον) – Καραμάνος (73' Μπανγκουρά), Μανούσος.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλους – Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46' Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης – Μούργος (77' Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77' Οικονόμου), Φοφανά (64' Κουάτενγκ) – Γιακουμάκης, Πασάς

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr