Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Φελίπε!

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 10:35

O Παναθηναικός θέλει τον Φελίπε, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΟΦΗ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Φελίπε!

Ο Φελίπε είναι ένας πολύτιμος και δυνατός επιθετικός, όπου την φετινή σεζόν αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΟΦΗ, κυρίως στο δεύτερο μισό. Με αποτέλεσμα να έχει 8 γκολ σε 13 συμμετοχές.

Ωστόσο από ότι όλα φαίνονται δεν θα συνεχίζει στην ομάδα της Κρήτης, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Και θα χωριστούν οι δρόμοι τους.

Έτσι Πορτογαλικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο Παναθηναικός δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Καθώς θα ήταν καλή επιλογή για αντικαταστάτη του Καρλίτος.

Ο Πορτογάλος επιθετικός όμως, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τα Λιοντάρια να μην θέλουν να τον κρατήσουν και είναι πρόθυμοι να του σπάσουν το συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν ελεύθερο, για να ψάξει την επόμενη ομάδα, όπου μπορεί να είναι οι Πράσινοι η εν τέλι κάποια άλλη ομάδα. Όμως θα δούμε το επόμενο διάστημα για το ποια ομάδα θα αποκτήσει αυτό τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.