Ποδόσφαιρο

Κοντά σε Κουκουρέγια η Σίτι

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 16:32

Σε μια σημαντική ενίσχυση για το αριστερό άκρο της άμυνας, προχώρησαν οι πρωταθλητές Αγγλίας, με την Μάντσεστερ Σίτι να αποκτά τον Ισπανό, Κουκουρέγια από την Μπράιτον.

Κοντά σε Κουκουρέγια η Σίτι

Ο 23χρονος Ισπανός μπακ εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπράιτον το περασμένο καλοκαίρι από τη Χετάφε και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τη σεζόν 2021/22 στην Premier League.

Το κόστος της μεταγραφής του θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ, ενώ από την πρωταθλήτρια Αγγλίας θα φύγει ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο. Ο Ουκρανός διεθνής άσος είναι σ' επαφές με την Εβερτον για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία η πρωταθλήτρια Αγγλίας ήδη έχει πλησιάσει την Μπράιτον και έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, ο οποίος έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Για τον Κουκουρέγια ενδιαφέρον έχουν δείξει Τσέλσι και Τότεναμ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr