Ποδόσφαιρο

«Παιχνίδι» Φιορεντίνα-Μπακασέτα, «κρύα» η Τραμπζονσπόρ [vid]

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 19:27

Η τουρκική εφημερίδα «Fanatic» αναφέρει πώς ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός θέλει να συνεχίσει στους «βιόλα» την καριέρα του. Δεν τα έχουν βρει οι Ιταλοί με την Τραμπζονσπόρ.

«Παιχνίδι» Φιορεντίνα-Μπακασέτα, «κρύα» η Τραμπζονσπόρ [vid]

Ένα από τα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού που αφορά Έλληνες ποδοσφαιριστές και την αλλαγή ομάδα, είναι αυτό του Τάσου Μπακασέτα. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας με την ομάδα της Τραπεζούντας ο 28χρονος παίκτης είχε τονίσει πώς θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.

Με την προϋπόθεση να ικανοποιηθεί η ομάδα της Τραμπζονσπόρ από μια πώληση του. Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει πώς η Φιορεντίνα έχει μπει δυνατά στο... παιχνίδι για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

«Ο Μπακασέτας θέλει Φιορεντίνα»

Η εφημερίδα «Fanatic» αναφέρει ότι πώς ο 28χρονος διεθνής παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Να αποχωρήσει από την Τραμπζονσπόρ και να πάρει μεταγραφή για τους «βιόλα». Ωστόσο υπάρχει ένα θέμα που μέχρι στιγμής αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να προχωρήσει μια τέτοια υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα το οικονομικό!

«Χάσμα» των Ιταλών με την Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του Μπακασέτα. Εντούτοις, οι πρωταθλητές Τουρκίας θέλουν να τους κατατεθεί μια οικονομική πρόταση που θα τους καλύπτει. Ειδικότερα, αυτή να είναι της τάξης των 10.000.000 ευρώ. Τόσο κοστολογούν τον 28χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Η πλευρά της Φιορεντίνα φέρεται να έχει προτείνει 6.000.000€. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άρθρο της «Fanatik» αναφέρει πώς αν οι «βιόλα» ανεβάσουν την προσφορά τους κοντά στα 8.000.000€, οι δύο ομάδες μπορούν να συμφωνήσουν για την μετακίνηση του Μπακασέτα από την Τουρκία στην Ιταλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr